Verbinden

Limburg Onweer zit alweer ondertussen bijna acht jaar op Facebook. Vandaag kregen wij een melding dat de website van Limburg Onweer geblokkeerd is door Facebook. Voor ons is dit de druppel die de emmer laat overlopen.

De reden wordt echter niet genoemd. De laatste tijd werden ook al eens reacties in onze Facebook berichten weg gefilterd waardoor volgers alleen een wit reactie veld zagen onder het bericht. Op de computer kan men in twee klikken bij de reacties weer komen, maar veel mensen maken gebruik van de telefoon.

De kans zit er misschien groot in dat het tienjarig bestaan van Limburg Onweer niet gevierd gaat worden op Facebook.

- Het Limburg Onweer team
In de nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het koelt af tot 10 à 11 graden bij een zwakke tot matige westelijke wind.

Overdag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft, op een bui na, droog. Het wordt warmer dan in het weekeinde. Tijdens zonnige perioden wordt het in de loop van de middag ongeveer 22 graden. De wind uit NW is matig, 3 Beaufort.

Van morgen (dinsdag) tot en met de laatste meidag, pinksterzondag, blijft het volgens Meteo Limburg (zo goed als) droog. Er zijn wolkenvelden, stapelwolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordoostelijke richting (woensdag uit NW tot N). Tijdens zonnig weer komen de maxima uit op 22 tot 24 graden. Dat is iets warmer dan de normale waarde (langjarig gemiddelde over de afgelopen dertig jaar) van 21 graden. Later in de week, richting het pinksterweekeinde, kan het bij een oostelijke wind iets warmer worden met zomerse maxima van ruim 25 graden.
Wij hebben ook een eigen website. Wil je lid worden van het Limburg Onweer forum? Registreer je dan op http://www.limburg-onweer.nl.